Zbiór utworów Dr. ALBONisty - dyskusja i propozycje
Data Temat
2016-05-29 14:02 Trasa Koncertowa
2014-07-02 04:55 Wrzucajcie darmowe mp3 doktorka!
2010-12-18 19:32 Proponowane teksty
2010-01-04 14:16 dyskografia albonisty
2009-12-06 09:14 propozycja
2009-06-06 23:39 DATY WYDANIA PŁYT MISTRZA
2009-05-05 10:00 Bardzo ważne!!!!! Pilnie potrzebuje
2008-07-27 14:50 Dr Albonista - dyskografia
2008-05-05 17:44 Strona albonisty? Co Wy na to?
2007-08-02 17:39 Mały problemik
2007-05-16 15:44 Wrzucajcie całe albumy lub pojedyńcze piosenki!